Uw-lokale-slotenmaker.be

Zoek een lokale slotenmaker als u in nood zit.

Klik Hier

Pas op voor malafide (oneerlijke) slotenmakers!

Een bonafide lokale slotenmaker wil enkel tevreden klanten. Mond-aan-mond reclame is belangrijk.  Helaas zijn er wel wat (buitenlandse) internetbedrijfjes die erg profiteren van de situatie waarin een klant zich bevindt als hij een slotenmaker nodig heeft. Ze halen hun klanten via duur betaalde advertenties op voornamelijk Google. De eerste links op Google zijn inderdaad betalend. Het staat er trouwens bij: de ADV van advertentie. Bovendien zijn ze niet alleen schandalig duur, maar leveren ze op de koop toe nog verschrikkelijk slecht werk

Zoekt u een betrouwbare slotenmaker op het internet? Neem niet de eerste de beste. Malafide slotenmakers betalen vaak om bovenaan in de zoekresultaten te verschijnen. Hou daar rekening mee

 

Ben je helaas toch opgelicht door een malafide slotenmaker? Dien dan zeker klacht in, zelfs al is dat geen enkele garantie dat u ooit uw geld terug zal krijgen.

  • Meldpunt Federale Overheidsdienst Economie:
    https://meldpunt.belgie.be/
  • Meldpunt Bestrijding van de Sociale Fraude:
    https://www.meldpuntsocialefraude.belgie.be/

Meer informatie over malafide slotenmakers kan u ook vinden op de Belgische FACEBOOK pagina “MELDPUNT Malafide Slotenmakers“, een initiatief van de Kempische slotenmakerij BLOK SECURITY uit Herentals.

Wat te doen als u te maken hebt met een malafide slotenmaker?

Blijkt de de door u opgeroepen slotenmaker oneerlijk of voelt u zich geïntimideerd door deze slotenmaker? Vaak komen deze malafide slotenmakers met 2 personen, terwijl een reguliere slotenmaker eigenlijk altijd alleen komt. Vaak is er sprake van verbale agressie en bedreigingen als u niet direct tot betaling wil overgaan. Uiteraard is hun bancontact-bakje altijd net defect, maar geen probleem, ze rijden wel met u tot aan de bankautomaat.

Laat u niet intimideren. Bel 112. De politiediensten kennen dit fenomeen en zullen uw telefoontje altijd ernstig nemen.