Lokale slotenmaker AARTSELAAR

Bent U dringend op zoek naar een slotenmaker in de regio AartselaarWilrijk en Hoboken? Kan u uw appartement, woning of bedrijfspand niet meer in door een defect slot, een afgebroken sleutel of door beschadiging vanwege een inbraak of inbraakpoging?

Slotenmaker ROB, een zelfwerkend patroon en zijn medewerkers openen vakkundig en schadevrij uw gesloten deur. We zijn gemiddeld binnen de 30 minuten ter plaatse. Onze meer dan 20 jaar ervaring in het slotenmakersvak zorgt er voor dat we alle deuren schadevrij kunnen openen.

Slotenmakerij ROB en Sandra

Winkel
Jules Moretuslei 378
2610 WILRIJK

Noodnummer voor dringende deuropening in Aartselaar en Wilrijk

BTW nr: BE 0866.479.931

Bent U in Aartselaar en Wilrijk dringend op zoek naar een betrouwbare lokale slotenmaker voor de vakkundige en schadevrije opening van uw gesloten deur, doe dan beroep op Slotenmakerij ROBSAN bvba. De Zaakvoerder ROB, zijn vrouw Sandra en de medewerkers zullen er alle aan doen uw een klant in nood te helpen. Vakkundig en met de glimlach. 

Voordelen slotenmaker Rob

  • Onze slotenmaker met wachtdienst is 24 uur op 24 , 7 dagen op 7 beschikbaar voor de snelle, vakkundige en schadevrije opening van uw deur in de regio Hoboken, Hoboken Polderstad, Antwerpen Kiel en Hemiksem
  • We weten dat wachten niet leuk is. Daarom zijn onze techniekers gemiddeld binnen de 30 minuten ter plaatse. Onze wachtdienst, steeds bereikbaar op het noodnummer 0475/85.44.08  kan u onmiddellijk meedelen wat de wachttijd is op dat moment.
  • Slotenmaker ROB heeft als zelfwerkend patroon, samen met zijn vrouw Sandra meer dan 20 jaar ervaring in het slotenmakersvak. De garantie voor vakmanschap!
  • We werken met een EERLIJKE PRIJSGARANTIE. Dit betekent dat we nooit misbruik maken van de vervelende situatie waarin u zich bevindt.
  • We openen niet alleen deuren, maar vervangen en herstellen ook sloten en slotcilinders.
  • U kan ook vrijblijvend beroep doen op onze kennis betreffende inbraakbeveiliging en toegangscontrole.
  • Slotenmaker ROB is een echte lokale slotenmaker met 2 echte winkels. Geen internetbedrijfje dat pretendeert heel België binnen de 30 minuten te kunnen depanneren. 

Slot kapot? Buitengesloten? Sleutel afgebroken in Aartselaar?

DOM ix TwinStar

Dringend vervangen van sloten en slotcilinders in de regio Aartselaar.

Het kan gebeuren dat u dringend uw slotcilinders wil laten veranderen. Bijvoorbeeld omwille van sleutelverlies of sleuteldiefstal. Maar bijvoorbeeld ook als u plots iemand de toegang tot uw woning of handelspand wil ontzeggen.

Slotenmaker ROBSAN bvba werkt met de cilinders van fabrikant DOM. Door gebruik te maken van het MODulaire systeem kunnen we altijd onmiddellijk ter plaatse een cilinder samenstellen op maat van uw deurdikte.

Plaatsen van extra raambeveiliging in Aartselaar, Wilrijk, Hoboken en Edegem.

Naast deurbeveiliging is raambeveiliging minstens even belangrijk om uw woning meer inbraakwerend te maken. We plaatsen voornamelijk raambeveiliging van de Duitse fabrikant ABUS. Dit materiaal is SKG of Vds gecertificeerd.

Meer informatie over raambeveiliging in Aartselaar.

Raambeveiliging
Raambeveiliging

Plaatsen van veiligheidsdeuren, inbraakwerende deuren, gepantserde deuren in Aartselaar en omliggende gemeenten.

Slotenmakerij ROBSAN bvba plaatst veiligheidsdeuren van de Belgische fabrikant MECOP.

Meer informatie over plaatsing veiligheidsdeuren in Wilrijk.

Bezoek vrijblijvend één van onze winkels in Wilrijk bij Antwerpen of in Mechelen centrum. De interventies en de slotenmaker-van-wachtdienst gebeuren voor het Antwerpse vanuit de vestiging in Wilrijk. Voor de regio Mechelen werken we voor interventies uiteraard vanuit de vestiging in Mechelen. 

Slotenmakerij ROB & Sandra
Wilrijk (Antwerpen)

Adres:
Jules Moretuslei 378
B-2610 Wilrijk

Telefoon: 03 828 48 37
Email : [email protected]

Snelle interventie 24 op 24, 7 dagen per week
Heeft u uzelf buitengesloten? Wilt u snel een oplossing voor sloten of deuren na een inbraak? Bel 0475/85.44.08

BTW-nr: BE 0886.479.931

DE MECHELSE SLOTENKLINIEK
Mechelen

Adres:
DE MECHELSE SLOTENCENTRALE
Blauwhondstraat 15
B-2800 Mechelen

Website : https://slotenmaker-mechelen.be

BTW-nr: BE 0889.882.255

Slotenmaker van wacht
AARTSELAAR

Slotenmakerij ROB is gespecialiseerd in mechanische beveiliging zoals sloten. Voor Inbraakalarmen en inbraakalarmsystemen verwijzen we door naar een  betrouwbare partner. U kan ons daar steeds voor contacteren.

DOM sleutelservice
Nalevering sleutels DOM