Slotenmaker Kristof PONNET

Dringend slotenmaker nodig?

Noodnummer 0468/11.33.99

24 uurs Slotenmaker DENDERMONDE - Slotenmaker voor noodopening van deuren

Echte lokale slotenmaker voor Regio DENDERMONDE en deelgemeenten Appels, Baasrode, Grembergen, Mespelare, Oudegem Schoonaarde en Sint-Gillis-bij-Dendermonde.

Veilige betalingen aan de slotenmaker mogelijk

Slotenmakerij Kristof PONNET is een echte lokale Oost-Vlaamse slotenmaker, geen nationaal call-centrum of intermediaire slotencentrale dat beweert een goede slotenmaker-service te kunnen bieden in heel België. Wij geloven daar niet. Een echte lokale partner is een zege in geval van nood en zal er alles aan doen om U op een eerlijke en vakkundige wijze te helpen. Mondelinge reclame is immer voor ons van levensbelang!

Bent U op zoek naar een betaalbare lokale slotenmaker in DENDERMONDE de schadevrije noodopening van uw gesloten deur?

U kan bij slotenmaker Kristof PONNET en zijn medewerkers terecht voor :

 • Het schadevrij openen van deuren in geval van diefstal of verlies van uw sleutels in de regio Dendermonde en de deelgemeenten Appels, Baasrode, Grembergen, Mespelare, Oudegem, Schoonaarde en Sint-Gillis-bij-Dendermonde
 • Het schadevrij openen van deuren als uw sleutel afgebroken in het slot zit of uw slot gewoon mechanisch defect is.
 • Het zeer dringend vervangen van cilinders als u een veiligheidsprobleem verwacht. Wat de reden daar ook van is.
 • Het verhogen van de inbraakweerstand van uw woning door het aanbrengen van bijkomende sloten, bijzetsloten, raamsloten, raamgrendels met slot, rolluik- en schuifdeurbeveiliging, enz. Het meer inbraakveilig maken van uw woning, handelspand of appartement is voor ons een passie.
 • We werken enkel met SKG of VDS gekeurd materiaal. U kan al het door ons gebruikte materiaal gaan bekijken bij de groothandel SECURITY-Tools in Lokeren.
 • Het vervangen van alle merken sloten en cilinders als deze sporen van slijtage beginnen te vertonen. Wacht niet tot uw slot begint te blokkeren.
 • Het vervangen van eenvoudige deursloten door inbraakwerende meerpuntsluitingen
 • Het plaatsen van hoogwaardige raambeveiliging
 • Algemeen vrijblijvend techno-preventief beveiligingsadvies om uw woning, appartement of bedrijf in Dendermonde meer inbraakveilig te maken
Openen van deuren

Schadevrij openen van dichtgetrokken deuren in DENDERMONDE

Plaatsen van nieuwe sloten

Plaatsen van nieuwe sloten en cilinders in DENDERMONDE

RAAMBEVEILIGING

Plaatsen van bijkomende raambeveiliging in DENDERMONDE

Slotenmaker met wachtdienst
OPENEN VAN DEUREN
IN DENDERMONDE

Bent u op dringend op zoek in Oost-Vlaanderen naar een vakbekwame slotenmaker in DENDERMONDE aan correcte betaalbare prijzen?
Contacteer dan zonder twijfel slotenmaker Kristof PONNET, zelfwerkend patroon met hoogopgeleide medewerkers hoofdtechniekers-slotenmakers.

Lokale slotenmaker DENDERMONDE

Een slotenmaker is een technische vakman die gespecialiseerd is in het oplossen van problemen van sloten en deuren en het schadevrij openen van deuren.

De meeste van onze klanten doen beroep op slotenmaker Kristof PONNET omdat ze per ongeluk buitengesloten werden en geen sleutel op zak hebben.
Dat gebeurt vaak gemakkelijker dan U zou denken. Nog snel even de brievenbus leeghalen of snel nog even de hond uitlaten. De deur liet U even op een kier en door een windstoot is ze toegevallen. In het slechtste geval nog met een sleutel op de binnenzijde van het slot.

Op dat moment komt uw ervaren, erkende en goed opgeleide slotenmaker als geroepen.

Slotenmakerij PONNET en zijn medewerkers hebben meer dan 20 jaar technische ervaring op het vlak van sloten, deuren, veiligheidsdeuren, preventie-advies en raambeveiliging.

Wij werken enkel in de provincie Oost-Vlaanderen. Zo kunnen we een 24/h24 service garanderen en altijd snel bij U op de stoep staan in geval van nood. (meestal al binnen 30 minuten).

Slotenmakerij PONNET en zijn medewerkers voeren niet alleen noodopdrachten uit zoals het snel openen van deuren, maar we kunnen ook sloten die mechanisch beginnen te verslijten, preventief vervangen.

Verder zijn we gespecialiseerd in de vervangen van standaard sloten door meerpuntsluitingen. We maken op deze manier uw woning of appartement een pak meer inbraakveilig.

Onze goede naam en reputatie is voor ons belangrijk

U vindt op het internet heel wat terechte waarschuwingen voor advertenties van malafide slotenmakers. Laat U niet oplichten en vertrouw op een lokale eerlijke slotenmaker. We geloven niet in service-bedrijven die in heel België of Vlaanderen actief zijn. Lokale verankering is belangrijk.

U kan 100% vertrouwen op de eerlijkheid van onze slotenmaker-techniekers. Slotenmaker PONNET Kristof is een zelfwerkend patroon die nog alle dagen tussen zijn klanten staat. Mond op mond reclame is voor ons heel belangrijk! Onze gecertificeerde materialen komen van groothandel SECURITY-Tools in Lokeren, een vaste gekende waarde in de beveiligingswereld.

Klanten zijn voor ons belangrijk, ook voor spoedgevallen. We hanteren een eerlijke prijsgarantie. We zullen nooit profiteren van mensen die in nood zitten.
Alle werken of te nemen maatregelen worden eerst met u goed en duidelijk besproken.

Belangrijkse activiteiten van slotenmaker PONNET in DENDERMONDE

 • Het schadevrij openen van deuren indien U zichzelf buitengesloten hebt
 • Het schadevrij openen van deuren bij verlies of diefstal van sleutels.
 • Het openen van deuren omdat U niet meer binnen kan omwille van schade aan uw cilinder of slot door een inbraakpoging
 • Het snel herstellen van inbraakschade zodat uw woning terug afgesloten kan worden of u terug naar binnen kan.
 • Het openen van mechanisch defecte sloten en deuren. 
 • Het geven van techno-preventief veiligheidsadvies om uw woning meer inbraakveilig te maken.
 • Het plaatsen van raambeveiliging? We plaatsen vooral raambeveiliging van de Duitse toonaangevende fabrikant ABUS.

24h/24 7d/7 slotenservice

Pech zoals defecte sloten of sleutelverlies komt altijd ongelegen. Daarom kan u voor een depannage steeds dag en nacht, op weekdagen en in het weekend beroep doen op slotenmaker PONNET of één van zijn medewerkers.

Telefoonnummer slotenmaker van wacht :
0468 11 33 99

Openingsuren nooddienst
Alle dagen bereikbaar van 0h:00 – 24h00 (24 uur bereikbaar)

Hebt U dringend een betrouwbare slotenmaker nodig in de regio DENDERMONDE?

Begint uw slot te haperen of is het volledig kapot? Is uw sleutel afgebroken of bent U per ongeluk buitengesloten?
Slotenmaker Kristof PONNET en zijn team slotenmakers staat dag en nacht klaar in DENDERMONDE om U onmiddellijk te helpen en uw deur zo schadevrij mogelijk te openen.

De slotenmaker-nooddienst DENDERMONDE 24/7 beschikbaar in de regio Berlare-Dendermonde tot Wetteren.

Slotenmakerij PONNET werkt enkel in Oost-Vlaanderen. Daarom kan er doorsnee genomen een erkende slotenmaker binnen de 30 minuten ter plaatse zijn.

Slotenmakerij PONNET staat garant voor een eerlijke, snelle en vakkundige aanpak.

Slotenmaker met wachtdienst
OPENEN VAN DEUREN
IN DENDERMONDE

Openen van deuren in Wilrijk

Gecertificeerd SKG of VDS gekeurd materiaal

Als u door ons nieuwe sloten of cilinders laat plaatsen, dan gebruiken we enkel gecertificeerd kwaliteitsmateriaal. Het heeft immers geen zin om minderwaardig materiaal te gebruiken om inbrekers tegen te houden. Dat lukt nooit. We adviseren altijd om gebruik te maken van veiligheidscilinders met een eigendomscertificaat, SKG gekeurd veiligheidsbeslag en SKG gekeurde meerpuntsluitingen.

Een veiligheidscilinder zorgt er niet alleen voor dat de slotcilinder niet eenvoudig kan worden afgebroken (Bulgaarse methode) of kan worden uitgeboord. Het eigendomscertificaat zorgt er voor dat uw sleutel enkel kan worden gedupliceerd mits voorlegging van dit certificaat.

Depannages zonder schade aan uw deur

Slotenmakerij PONNET investeert heel veel in het juiste materiaal om depannages mogelijk te maken zonder schade aan uw deur. Bij dichtgevallen deuren zullen we altijd eerst proberen de deur open te flipperen. Indien dat niet mogelijk blijkt dan kunnen we slotcilinders uitboren of kerntrekken zonder schade aan uw deur. We beschouwen uw deur een beetje als zou het onze deur zijn, met maximaal respect. Als het toebrengen van lichte schade onvermijdelijk is, dan zal onze technieker-slotenmaker dat altijd ter plaatse eerst met u bespreken.

Hebt u snel een interventie nodig van een ervaren slotenmaker in DENDERMONDE ? Bel dan ons noodnummer 0468/11.33.99

Maatschappelijke zetel
SLOTENMAKER PONNET Kristof VOF
Oordegemsesteenweg 228
B-9230 Wetteren

BTW-nr : 0698.958.244

Telefoon: 09 / 335 47 56  |  Noodnummer: 0468/11.33.99