Slotenmaker ROB
Slotenmaker Rob

Slotenmaker BOOM | Bent u dringend op zoek naar een betrouwbare, eerlijke en vakkundige slotenmaker in Boom of de aanpalende gemeenten zoals Niel, Schelle Aartselaar en Reet?

Nooddienst slotenmaker BOOM

SLOTENMAKER ROB en zijn medewerkers zijn betrouwbare lokale slotenmakers in de regio Boom, Aartselaar, Niel, Schelle, enz.
Aarzel niet om ons te contacteren via het noodnummer 0475/85.44.08 voor een dringende opening van een deur in Aartselaar.

Begint uw slot te haperen of is het definitief door slijtage geblokkeerd? Kan u daardoor niet meer binnen in uw woning of appartement in Boom?

Is uw sleutel gestolen of hebt u hem verloren? Speel dan op zeker en laat zo snel mogelijk uw bestaande slotcilinders vervangen. Zo voorkomt u een eventuele inbraak?

Wilt u dringend nieuwe slotcilinders laten plaatsen in Boom en de aanpalende gemeenten om iemand de toegang te ontzeggen tot uw appartement of woning? Is de sleutel afgebroken en zit er nog een stukje sleutel in de slotcilinder zodat het slot niet meer open of dicht kan?

Slachtoffer van een inbraakpoging of inbraak en de inbrekers hebben uw slot beschadigd zodat u niet meer binnen kan of uw woning niet meer kan afsluiten bij het verlaten van de woning?

Openen van deuren in Wilrijk

Hebt u dringend in Boom een eerlijke en betrouwbare slotenmaker nodig?
Slotenmaker ROB van slotenmakerij ROBSAN bvba heeft meer dan 20 jaar ervaring in het openen van sloten en het plaatsen van veiligheidscilinders, veiligheidsbeslag en meerpuntssluitingen. Slotenmaker Rob is een zelfwerkend patroon en staat nog alle dagen tussen zijn medewerkers. Een slotenmaker in hart en nieren. Zijn vrouw Sandra is zaakvoerder in de winkel in Wilrijk.  Slotenmakerij ROBSAN bvba is een echte lokale slotenmaker. We werken enkel lokaal. Dat is een bewuste keuze. Klantentevredenheid dragen we hoog in het vaandel. Zelfs in het internet-tijdperk vinden we mond-aan-mond reclame nog steeds belangrijk. 

Onze wachtdienst is steeds bereikbaar, 24h op 24, 7d op 7 op het noodnummer. Voor niet dringende interventies vragen we ons te contacteren via 03/828.48.37 of per mail via [email protected] .

Door onze grote stock, zowel in onze goed uitgeruste interventiewagens en in onze 2 winkels, kunnen we bijna in alle gevallen onmiddellijk depanneren als uw slot of cilinder kapot is.

Bent u de sleutel kwijt, hebt u zichzelf buitengesloten of is er ingebroken in uw appartement, woning of bedrijfspand. We staan voor u klaar. Gemiddeld is onze slotenmaker-wachtdienst binnen de 30 minuten ter plaatse. De technieker met wachtdienst kan u altijd onmiddellijk via 0475/85.44.08 onmiddellijk meedelen hoelang de wachttijd is.

Naast het klassieke slotenmakerswerk, geven we ook graag onze klanten vrijblijvend techno-preventief advies tegen inbraken. Een inbraak voorkomen en het een inbreker lastig maken, kan vaak al met enkele basisingrepen.

Al het door ons gebruikte materiaal is gecertificeerd. Slotenmakerij ROBSAN bvba werkt ook voor verzekeringsmaatschappijen.

Nooddienst slotenmaker BOOM

U kan als klant terecht in één van twee winkels: één in Wilrijk bij Antwerpen en één in centrum Mechelen.

Slotenmaker ROB - Robsan bvba

Winkel Wilrijk (Antwerpen)

Winkel Wilrijk (Antwerpen)
Jules Moretuslei 378
B-2610 Wilrijk
Tel.: 03 828 48 37
Website : https://slotenmaker-robsan-wilrijk.be

DE MECHELSE SLOTENKLINIEK - Slotenmaker Mechelen

Winkel Mechelen

Winkel centrum Mechelen 
Blauwhondstraat 15
B-2800 Mechelen
Tel.: 015 29 14 35
Website : https://slotenmaker-mechelen.be

Schoenmaker Wilrijk en Mechelen

Logo-schoenmakerij-Rob-Sandra-1
Schoenmakerij Rob en Sandra
Schoenmaker Wilrijk
Schoenmaker Rob en Sandra

U kan als klant zowel in de winkel in Wilrijk als in Mechelen terecht voor de herstelling van uw schoenen, laarzen of lederwaren.

Websites : 

Schoenmaker Rob en Sandra - Wilrijk en Mechelen
Schoenmaker Rob en Sandra - Wilrijk en Mechelen
[hfe_template id='177']