Slotenmaker ROB
Slotenmaker Rob

Slotenmaker Hemiksem | Bent u dringend op zoek naar een betrouwbare, eerlijke en vakkundige slotenmaker in Hemiksem en de aanpalende gemeenten Hoboken en Wilrijk?

Nooddienst slotenmaker HEMIKSEM

SLOTENMAKER ROB en zijn medewerkers zijn betrouwbare lokale slotenmakers in de regio Hemiksem, Hoboken, Wilrijk en Aartselaar.
Aarzel niet om ons te contacteren via het noodnummer 0475/85.44.08 voor een dringende opening van een deur in Hoboken.

Is uw slot of slotcilinder defect en kan u niet meer in uw woning of appartement binnen in Hemiksem?

Hebt u uw sleutel verloren en wenst u voor uw veiligheid zo snel mogelijk andere slotcilinders in uw voordeur?

Is uw sleutel afgebroken en zit er nog een stukje sleutel in de slotcilinder zodat het slot niet meer open kan?

Bent u het slachtoffer van een inbraak of inbraakpoging in Hemiksem en kan uw slot niet meer open of u kan niet meer afsluiten?

Openen van deuren in Wilrijk

Hebt u dringend in HEMIKSEM een eerlijke en betrouwbare slotenmaker nodig?
Slotenmaker ROB van slotenmakerij ROBSAN bvba heeft meer dan 20 jaar ervaring in het openen van sloten en het plaatsen van veiligheidscilinders, veiligheidsbeslag en meerpuntssluitingen. Slotenmaker ROB is een zelfwerkend patroon en staat nog alle dagen tussen zijn medewerkers. Een slotenmaker in hart en nieren. Slotenmakerij ROBSAN bvba is een echte lokale slotenmaker. We werken enkel lokaal. Dat is een bewuste keuze. Klantentevredenheid dragen we hoog in het vaandel. Zelfs in het internet-tijdperk vinden we mond-aan-mond reclame nog steeds belangrijk. 

Onze wachtdienst is steeds bereikbaar, 24h op 24, 7d op 7 op het noodnummer. Voor niet dringende interventies vragen we ons te contacteren via 03/828.48.37 of per mail via [email protected] .

Door onze grote stock, zowel in onze goed uitgeruste interventiewagens en in onze 2 winkels, kunnen we bijna in alle gevallen onmiddellijk depanneren als uw slot of cilinder kapot is.

Bent u de sleutel kwijt, hebt u zichzelf buitengesloten of is er ingebroken in uw appartement, woning of bedrijfspand. We staan voor u klaar. Gemiddeld is onze slotenmaker-wachtdienst binnen de 30 minuten ter plaatse. De technieker met wachtdienst kan u altijd onmiddellijk via 0475/85.44.08 onmiddellijk meedelen hoelang de wachttijd is.

Naast het klassieke slotenmakerswerk, geven we ook graag onze klanten vrijblijvend techno-preventief advies tegen inbraken. Een inbraak voorkomen en het een inbreker lastig maken, kan vaak al met enkele basisingrepen.

Al het door ons gebruikte materiaal is gecertificeerd. Slotenmakerij ROBSAN bvba werkt ook voor verzekeringsmaatschappijen.

Nooddienst slotenmaker HEMIKSEM

U kan als klant terecht in één van twee winkels: één in Wilrijk bij Antwerpen en één in centrum Mechelen.

Slotenmaker ROB - Robsan bvba

Winkel Wilrijk (Antwerpen)

Winkel Wilrijk (Antwerpen)
Jules Moretuslei 378
B-2610 Wilrijk
Tel.: 03 828 48 37
Website : https://slotenmaker-robsan-wilrijk.be

DE MECHELSE SLOTENKLINIEK - Slotenmaker Mechelen

Winkel Mechelen

Winkel centrum Mechelen 
Blauwhondstraat 15
B-2800 Mechelen
Tel.: 015 29 14 35
Website : https://slotenmaker-mechelen.be

Dupliceren van sleutels

U kan bij ons terecht, zowel in de winkel in Wilrijk als in Mechelen, voor het dupliceren van een sleutel. We beschikken over de meest moderne SILCA sleutelmachines.

Hier vindt u veel voorkomende merken : 
Abus, BKS, CES, Cisa, DOM, Evva, FTH, Gera, Iseo, Kaba, Lips, Litto, Mauer, Mottura, Mul-T-Lock, Sobinco, Wilka en  Winkhaus. Maar het is niet omdat uw sleutel niet in deze lijst staat, dat onze sleutelùmachines ze niet kunnen produceren.

Schoenmaker Wilrijk en Mechelen

Logo-schoenmakerij-Rob-Sandra-1
Schoenmakerij Rob en Sandra
Schoenmaker Wilrijk
Schoenmaker Rob en Sandra

U kan als klant zowel in de winkel in Wilrijk als in Mechelen terecht voor de herstelling van uw schoenen, laarzen of lederwaren.

Websites : 

Schoenmaker Rob en Sandra - Wilrijk en Mechelen
Schoenmaker Rob en Sandra - Wilrijk en Mechelen
[hfe_template id='177']
DOM sleutelservice
Nalevering sleutels DOM

Nalevering van originele DOM sleutels met eigendomscertificaat

..