Slotenmaker ROB
Slotenmaker Rob

Slotenmaker Hove | Bent u dringend op zoek naar een betrouwbare, eerlijke en vakkundige slotenmaker in Hove en de aanpalende gemeenten zoals Kontich, Edegem, Mortsel, Boechout en Lint.

Nooddienst slotenmaker HOVE

SLOTENMAKER ROB en zijn medewerkers zijn betrouwbare lokale slotenmakers in de regio Hove, Edegem, Waarloos, Kontich, Lint.
Aarzel niet om ons te contacteren via het noodnummer 0475/85.44.08 voor een dringende opening van een deur in Hove.

Is uw slot of slotcilinder defect en kan u niet meer binnen in Hove? Of begint uw slot te haperen?

Hebt u uw sleutel verloren of is deze gestolen en wenst u zo snel mogelijk andere slotcilinders in uw deuren om een mogelijke inbraak te voorkomen?

Wilt u dringend nieuwe sloten laten plaatsen in Hove om iemand de toegang te ontzeggen tot uw woning?

Is de sleutel afgebroken en zit er nog een stukje sleutel in de slotcilinder zodat het slot niet meer open of dicht kan?

Openen van deuren in Wilrijk

Hebt u dringend in Edegem een eerlijke en betrouwbare slotenmaker nodig?
Slotenmaker ROB van slotenmakerij ROBSAN bvba heeft meer dan 20 jaar ervaring in het openen van sloten en het plaatsen van veiligheidscilinders, veiligheidsbeslag en meerpuntssluitingen. Slotenmaker Rob is een zelfwerkend patroon en staat nog alle dagen tussen zijn medewerkers. Een slotenmaker in hart en nieren. Zijn vrouw Sandra is zaakvoerder in de winkel in Wilrijk.  Slotenmakerij ROBSAN bvba is een echte lokale slotenmaker. We werken enkel lokaal. Dat is een bewuste keuze. Klantentevredenheid dragen we hoog in het vaandel. Zelfs in het internet-tijdperk vinden we mond-aan-mond reclame nog steeds belangrijk. 

Onze wachtdienst is steeds bereikbaar, 24h op 24, 7d op 7 op het noodnummer. Voor niet dringende interventies vragen we ons te contacteren via 03/828.48.37 of per mail via [email protected] .

Door onze grote stock, zowel in onze goed uitgeruste interventiewagens en in onze 2 winkels, kunnen we bijna in alle gevallen onmiddellijk depanneren als uw slot of cilinder kapot is.

Bent u de sleutel kwijt, hebt u zichzelf buitengesloten of is er ingebroken in uw appartement, woning of bedrijfspand. We staan voor u klaar. Gemiddeld is onze slotenmaker-wachtdienst binnen de 30 minuten ter plaatse. De technieker met wachtdienst kan u altijd onmiddellijk via 0475/85.44.08 onmiddellijk meedelen hoelang de wachttijd is.

Naast het klassieke slotenmakerswerk, geven we ook graag onze klanten vrijblijvend techno-preventief advies tegen inbraken. Een inbraak voorkomen en het een inbreker lastig maken, kan vaak al met enkele basisingrepen.

Al het door ons gebruikte materiaal is gecertificeerd. Slotenmakerij ROBSAN bvba werkt ook voor verzekeringsmaatschappijen.

Nooddienst slotenmaker HOVE

Plaatsen van raambeveiliging in HOVE

Slotenmakertij ROBSAN bvba is gespecialiseerd in het plaatsen van efficiënte gecertificeerde raambeveiliging van de de Duitse fabrikant ABUS.

We zien dagelijks inbraken via een raam, klein venstertje, dakraam of koepel. Nochtans is het vrij eenvoudig enkele bijkomende maatregelen te laten plaatsen om uw raam een pak meer inbraakveilig te laten maken.

Raambeveiliging
Raambeveiliging

Plaatsen van bijkomende raamgrendels (raamblokken) om de algemene stevigheid en sluitvastheid van uw ramen te verhogen zodat het voor een inbreker met een grote schroevendraaier of kleine koevoet beduidend moeilijker wordt om in te breken.

Het plaatsen van raamkrukken met een slotje. Dit verhindert toegang door bijvoorbeeld de veelgebruikte inbraaktechniek, de “gaatjesboorderstechniek“. Daarbij boort de inbreker een gaarje door het raamkozijn en kan zo het raam openen door de kruk te manipuleren.

U kan als klant terecht in één van twee winkels: één in Wilrijk bij Antwerpen en één in centrum Mechelen.

Slotenmaker ROB - Robsan bvba

Winkel Wilrijk (Antwerpen)

Winkel Wilrijk (Antwerpen)
Jules Moretuslei 378
B-2610 Wilrijk
Tel.: 03 828 48 37
Website : https://slotenmaker-robsan-wilrijk.be

DE MECHELSE SLOTENKLINIEK - Slotenmaker Mechelen

Winkel Mechelen

Winkel centrum Mechelen 
Blauwhondstraat 15
B-2800 Mechelen
Tel.: 015 29 14 35
Website : https://slotenmaker-mechelen.be

Schoenmaker Wilrijk en Mechelen

Logo-schoenmakerij-Rob-Sandra-1
Schoenmakerij Rob en Sandra
Schoenmaker Wilrijk
Schoenmaker Rob en Sandra

U kan als klant zowel in de winkel in Wilrijk als in Mechelen terecht voor de herstelling van uw schoenen, laarzen of lederwaren.

Websites : 

Schoenmaker Rob en Sandra - Wilrijk en Mechelen
Schoenmaker Rob en Sandra - Wilrijk en Mechelen
[hfe_template id='177']