Bent U dringend op zoek naar een slotenmaker in MECHELEN? Kan u uw appartement, woning of bedrijfspand niet meer in door een defect slot, een afgebroken sleutel of door beschadiging vanwege een inbraak of inbraakpoging?

De Mechelse Slotenkliniek en zijn zaakvoerders ROB, een zelfwerkend patroon, zijn vrouw Sandra en zijn medewerkers zijn een begrip de slotenmakerswereld. Slotenmaker Rob opent vakkundig en schadevrij uw gesloten deur. We zijn gemiddeld binnen de 30 minuten ter plaatse. Onze meer dan 20 jaar ervaring in het slotenmakersvak zorgt er voor dat we alle deuren schadevrij kunnen openen.

Bent U dringend op zoek naar een slotenmaker in MECHELEN? Kan u uw appartement, woning of bedrijfspand niet meer in door een defect slot, een afgebroken sleutel of door beschadiging vanwege een inbraak of inbraakpoging?

De Mechelse Slotenkliniek en zijn zaakvoerders ROB, een zelfwerkend patroon, zijn vrouw Sandra zijn een begrip de slotenmaerswereld.  en zijn medewerkers openen vakkundig en schadevrij uw gesloten deur. We zijn gemiddeld binnen de 30 minuten ter plaatse. Onze meer dan 20 jaar ervaring in het slotenmakersvak zorgt er voor dat we alle deuren schadevrij kunnen openen.

DE MECHELSE SLOTENKLINIEK
Blauwhondstraat 15
2800 Mechelen
Telefoon 015.29.14.35

Noodnummer voor dringende deuropening
in MECHELEN en omgeving

Bent U in Mechelen dringend op zoek naar een betrouwbare lokale slotenmaker voor de vakkundige en schadevrije opening van uw gesloten deur, doe dan beroep op Slotenmakerij ROBSAN bvba. De Zaakvoerder ROB, zijn vrouw Sandra en de medewerkers zullen er alle aan doen uw een klant in nood te helpen. Vakkundig en met de glimlach. 

Voordelen slotenmaker Rob (ROBSAN bvba)

  • Onze slotenmaker met wachtdienst is 24 uur op 24 , 7 dagen op 7 beschikbaar voor de snelle, vakkundige en schadevrije opening van uw deur in de regio Mechelen en deelgemeenten Walem, Heffen, Hombeek, Leest, Muizen.
  • We weten dat wachten niet leuk is. Daarom zijn onze techniekers gemiddeld binnen de 30 minuten ter plaatse. Onze wachtdienst, steeds bereikbaar op het noodnummer 0475/85.44.08  kan u onmiddellijk meedelen wat de wachttijd is op dat moment.
  • Slotenmaker ROB heeft als zelfwerkend patroon, samen met zijn vrouw Sandra meer dan 20 jaar ervaring in het slotenmakersvak. De garantie voor vakmanschap!
  • We werken met een EERLIJKE PRIJSGARANTIE. Dit betekent dat we nooit misbruik maken van de vervelende situatie waarin u zich bevindt.
  • We openen niet alleen deuren, maar vervangen en herstellen ook sloten en slotcilinders.
  • U kan ook vrijblijvend beroep doen op onze kennis betreffende inbraakbeveiliging en toegangscontrole.
  • Slotenmaker ROB is een echte lokale slotenmaker met 2 echte winkels. Geen internetbedrijfje dat pretendeert heel België binnen de 30 minuten te kunnen depanneren. 

Slot kapot? Buitengesloten? Sleutel afgebroken in MECHELEN?

DOM ix TwinStar

Dringend vervangen van sloten en slotcilinders in Mechelen?

Het kan gebeuren dat u dringend uw slotcilinders wil laten veranderen. Bijvoorbeeld omwille van sleutelverlies of sleuteldiefstal. Maar bijvoorbeeld ook als u plots iemand de toegang tot uw woning of handelspand wil ontzeggen.

De Mechelse Slotenkliniek werkt met de cilinders van de Duitse top-fabrikant DOM. Door gebruik te maken van het MODulaire systeem kunnen we altijd onmiddellijk ter plaatse een cilinder samenstellen op maat van uw specifieke deurdikte.

Plaatsen van extra raambeveiliging in Mechelen.

Naast deurbeveiliging is raambeveiliging minstens even belangrijk om uw woning meer inbraakwerend te maken. We plaatsen voornamelijk raambeveiliging van de Duitse fabrikant ABUS. Dit materiaal is SKG of Vds gecertificeerd.

Meer informatie over het plaatsen van doeltreffende  raambeveiliging in MECHELEN.

Raambeveiliging
Raambeveiliging
Veiligheidsdeuren

Plaatsen van veiligheidsdeuren, inbraakwerende deuren, gepantserde deuren in Mechelen en de aanpalende gemeenten

DE MECHELSE SLOTENKLINIEK plaatst veiligheidsdeuren van de Belgische fabrikant MECOP.

Meer informatie over de plaatsing veiligheidsdeuren in MECHELEN.

Bezoek vrijblijvend één van onze winkels in Wilrijk bij Antwerpen of in Mechelen centrum. De interventies en de slotenmaker-van-wachtdienst gebeuren voor het Antwerpse vanuit de vestiging in Wilrijk. Voor de regio Mechelen werken we voor interventies uiteraard vanuit de vestiging in Mechelen. 

Slotenmakerij ROB & Sandra
Wilrijk (Antwerpen)

Adres:
Jules Moretuslei 378
B-2610 Wilrijk

Telefoon: 03 828 48 37
Email : [email protected]

Snelle interventie 24 op 24, 7 dagen per week
Heeft u uzelf buitengesloten? Wilt u snel een oplossing voor sloten of deuren na een inbraak? Bel 0475/85.44.08

BTW-nr: BE 0886.479.931

DE MECHELSE SLOTENKLINIEK
Mechelen

Adres:
DE MECHELSE SLOTENCENTRALE
Blauwhondstraat 15
B-2800 Mechelen

Website : https://slotenmaker-mechelen.be

BTW-nr: BE 0889.882.255

Slotenmaker van wacht
MECHELEN