Lokale slotenmaker WOMMELGEM

Bent U dringend op zoek naar een slotenmaker in de regio Wommelgem, Mortsel, Borsbeek, Boechout of Vremde voor het schadevrij openen van uw deur?   
Kan u uw appartement, woning of bedrijfspand niet meer in door een defect slot, een afgebroken sleutel of door beschadiging vanwege een inbraak of inbraakpoging?

Slotenmaker ROB, een zelfwerkend patroon en zijn medewerkers openen vakkundig en schadevrij uw gesloten deur. We zijn gemiddeld binnen de 30 minuten ter plaatse. Onze meer dan 20 jaar ervaring in het slotenmakersvak zorgt er voor dat we alle deuren schadevrij kunnen openen.

Slotenmakerij ROB en Sandra
(Robsan bvba - BTW 0866.479.93)

Naast onze slotenmaker-wachtdienst voor Groot-Antwerpen beschikken we ook over 2 fysieke winkels. We zijn dus een echt lokaal bedrijf, niet zomaar een bedrijfje dat met een internet-website klanten lokt.  We zijn al meer dan 20 jaar met onze winkels actief in het slotenmakersvak. We hebben een winkel in de winkelstraat Moretuslei in Wilrijk (Antwerpen) en een winkel in centrum Mechelen

Noodnummer voor dringende deuropening in Wilrijk

Slotenmaker Wommelgem

Bent U in Wommelgem  dringend op zoek naar een betrouwbare lokale slotenmaker voor de vakkundige en schadevrije opening van uw gesloten deur, doe dan beroep op Slotenmakerij ROBSAN bvba. De Zaakvoerder ROB, zijn vrouw Sandra en de medewerkers zullen er alle aan doen uw een klant in nood te helpen. Vakkundig en met de glimlach. Klantentevredenheid is voor ons heel belangrijk. We hanteren ook een EERLIJKE PRIJSGARANTIE.

Kijk uit voor malafide slotenmakers.

Er wordt in de media terecht veel aandacht besteed aan het fenomeen “malafide slotenmakers“. Dit zijn (meestal buitenlandse) bedrijfjes die profiteren van mensen in nood en rekenen meer dan 700 tot 1.000 Euro voor een gewone deuropening.  Aan de telefoon en op hun (duur) betaalde zoekmachine-advertenties op internet zijn ze uiteraard de goedkoopste en de beste ooit, maar in de praktijk worden deuren erg beschadigd en moet de klant op de koop toe, vaak door intimidatie, honderden euros te veel betalen.

Deze malafide slotenmakers zijn ook actief in het Antwerpse, dat spreekt voor zich. U bent gewaarschuwd. 
Meer infomatie over dit fenomeen kan u ook op de Facebook-pagina van een betrouwbare collega uit de sector. 

Er wordt in de media terecht veel aandacht besteed aan het fenomeen “malafide slotenmakers“. Dit zijn (meestal buitenlandse) bedrijfjes die profiteren van mensen in nood en rekenen meer dan 700 tot 1.000 Euro voor een gewone deuropening.  Aan de telefoon en op hun (duur) betaalde zoekmachine-advertenties op internet zijn ze uiteraard de goedkoopste en de beste ooit, maar in de praktijk worden deuren erg beschadigd en moet de klant op de koop toe, vaak door intimidatie, honderden euros te veel betalen.

Deze malafide slotenmakers zijn ook actief in het Antwerpse, dat spreekt voor zich. U bent gewaarschuwd. 
Meer informatie over dit fenomeen kan u ook op de Facebook-pagina “Meldpunt malafide slotenmakers België‘ van een betrouwbare collega uit de kempen, de firma BLOK SECURITY – Geel

https://nl-nl.facebook.com/malafideslotenmakers/

 Als u bedrogen bent en uw geld kwijt, dan is er helaas weinig kans dat u dit op enige manier kan recupereren. Maar u kan via deze facebook pagina eventueel wel andere mensen met uw verhaal waarschuwen.

Voordelen slotenmaker Rob

  • Onze slotenmaker met wachtdienst is 24 uur op 24 , 7 dagen op 7 beschikbaar voor de snelle, vakkundige en schadevrije opening van uw deur in de regio Mortsel, Wommelgem, Borsbeek, Boechout, Vremde, Berchem en Wilrijk.
    We weten dat wachten niet leuk is. Daarom zijn onze techniekers gemiddeld binnen de 30 minuten ter plaatse. Onze wachtdienst, steeds bereikbaar op het noodnummer 0475/85.44.08  kan u onmiddellijk meedelen wat de wachttijd is op dat moment.
  • Slotenmaker ROB heeft als zelfwerkend patroon, samen met zijn vrouw Sandra meer dan 20 jaar ervaring in het slotenmakersvak. De garantie voor vakmanschap!
  • We werken met een EERLIJKE PRIJSGARANTIE. Dit betekent dat we nooit misbruik maken van de vervelende situatie waarin u zich bevindt.
  • We openen niet alleen deuren, maar vervangen en herstellen ook sloten en slotcilinders.
  • U kan ook vrijblijvend beroep doen op onze kennis betreffende inbraakbeveiliging en toegangscontrole.
  • Slotenmaker ROB is een echte lokale slotenmaker met 2 echte winkels. Geen internetbedrijfje dat pretendeert heel België binnen de 30 minuten te kunnen depanneren. 

Slot kapot? Buitengesloten? Sleutel afgebroken in WOMMELGEM?

DOM ix TwinStar

Dringend vervangen van sloten en slotcilinders in de regio Wommelgem.

Het kan gebeuren dat u dringend uw slotcilinders wil laten veranderen. Bijvoorbeeld omwille van sleutelverlies of sleuteldiefstal. Maar bijvoorbeeld ook als u plots iemand de toegang tot uw woning of handelspand wil ontzeggen.

Slotenmaker ROBSAN bvba werkt met de cilinders van fabrikant DOM. Door gebruik te maken van het MODulaire systeem kunnen we altijd onmiddellijk ter plaatse een cilinder samenstellen op maat van uw deurdikte.

Plaatsen van extra raambeveiliging in Wommelgem.

Naast deurbeveiliging is raambeveiliging minstens even belangrijk om uw woning meer inbraakwerend te maken. We plaatsen voornamelijk raambeveiliging van de Duitse fabrikant ABUS. Dit materiaal is SKG of Vds gecertificeerd.

Raambeveiliging
Raambeveiliging

Plaatsen van veiligheidsdeuren, inbraakwerende deuren, gepantserde deuren in Wommelgem en omliggende gemeenten.

Slotenmakerij ROBSAN bvba plaatst veiligheidsdeuren van de Belgische fabrikant MECOP.

Bezoek vrijblijvend één van onze winkels in Wilrijk bij Antwerpen of in Mechelen centrum. De interventies en de slotenmaker-van-wachtdienst gebeuren voor het Antwerpse vanuit de vestiging in Wilrijk. Voor de regio Mechelen werken we voor interventies uiteraard vanuit de vestiging in Mechelen. 

Slotenmakerij ROB & Sandra
Wilrijk (Antwerpen)

Adres:
Jules Moretuslei 378
B-2610 Wilrijk

Telefoon: 03 828 48 37
Email : info@slotenmakerij.be

Snelle interventie 24 op 24, 7 dagen per week
Heeft u uzelf buitengesloten? Wilt u snel een oplossing voor sloten of deuren na een inbraak? Bel 0475/85.44.08

BTW-nr: BE 0886.479.931

DE MECHELSE SLOTENKLINIEK
Mechelen

Adres:
DE MECHELSE SLOTENCENTRALE
Blauwhondstraat 15
B-2800 Mechelen

Website : https://slotenmaker-mechelen.be

BTW-nr: BE 0889.882.255

Slotenmaker van wacht
WOMMELGEM

Slotenmaker - Openen van deuren