Slotenmaker DE MECHELSE SLOTENKLINIEK

De Mechelse Slotenkliniek

Uw slotenmaker in Mechelen
Blauwhondstraat 15
B2800 Mechelen
BTW-nr BE 0889.882.255

Noodnumer
Slotenmaker WACHTDIENST voor MECHELEN

Slotenmaker Mechelen

Slotenmaker BONHEIDEN | Bent u dringend op zoek naar een betrouwbare, eerlijke en vakkundige slotenmaker in Bonheiden en de randgemeenten Onze Lieve Vrouw Waver, Rijmenam?

Slotenmaker ROB, zijn vrouw SANDRA en de medewerkers van de Mechelse Slotenkliniek staan de klanten graag bij met de nodige vakkennis en ervaring voor de schadevrije opening van uw deur te Bonheiden. Naast de verkoop van producten in de winkel te Mechelen, openen onze techniekers dagelijks schadevrij deuren in Mechelen en de randgemeenten.

Slotenmaker ROB is een zelfwerkend patroon die alle dagen tussen zijn medewerkers staat en door collega’s, verzekeringsmaatschappijen en leveranciers geprezen wordt voor zijn vakkennis van het openen van deuren

Nooddienst slotenmaker BONHEIDEN

Activiteiten DE MECHELSE SLOTENKLINIEK :

 • Schadevrij openen van gesloten deuren, dichtgetrokken of op nachtslot gedraaid in Bonheiden
 • Vervangen van sloten en cilinders in Bonheiden
 • Upgraden van het hang- en sluitwerk, dit wil zeggen het plaatsen van inbraakwerende veiligheidscilinders, betere sloten en veiligheidsbeslag met kerntrekbeveiliging
 • Verhogen van de algemene inbraakweerstand van uw deuren en ramen zodat uw woning meer inbraakveilig wordt in Bonheiden
 • Plaatsen van veiligheidsdeuren van fabrikant MECOP in Bonheiden
 • Vervangen van defecte sloten sloten van alle merken, inclusief SOBINCO sloten in aluminium deuren. 
 • Maken van nummerplaten
 • Graveerwerk
 • Vrijblijvend geven van veiligheidsadvies in verband met mechanische producten tegen inbraak
 • Leveren en plaatsen van kluizen en brandkasten De RAAT
 • Openen van kluizen en kluizen
 • Echte lokale slotenmaker, geen internetbedrijfje.

SLOTENMAKER ROB en zijn medewerkers van de MECHELSE SLOTENKLINIEK zijn betrouwbare lokale slotenmakers in de regio MECHELEN.
Naast het openen van deuren, plaatsen we veiligheidscilinders, veiligheidsbeslag, deurbalken, deurpompen, extra sloten of meerpuntssluitingen en veiligheidsdeuren.

Aarzel niet om ons te contacteren via het noodnummer 0475/85.44.08 voor een dringende opening van een deur in BONHEIDEN.

KIJK UIT VOOR MALAFIDE SLOTENMAKERS

Op internet en in de media wordt veel gewaarschuwd voor malafide slotenmakers die torenhoge prijzen vragen en bovendien knoeiwerk afleveren.
Wij hanteren een EERLIJKE PRIJS GARANTIE. We beloven dat we nooit of te nimmer misbruik zullen maken van de vervelende toestand waarin u zich bevindt als u plots dringend een slotenmaker nodig hebt.

Begint uw slot te haperen of is het definitief door slijtage geblokkeerd? Kan u daardoor niet meer binnen in uw woning of appartement in Bonheiden en de aanpalende gemeenten?

Is uw sleutel gestolen of hebt u hem verloren of weet u gewoon niet waar uw sleutel is? Speel dan op altijd op zeker en laat zo snel mogelijk uw bestaande slotcilinders vervangen. Zo voorkomt u een eventuele inbraak.

Wilt u dringend nieuwe slotcilinders laten plaatsen om iemand de toegang te ontzeggen tot uw woning in Bonnheiden? Dat is niet leuk maar soms wel noodzakelijk. Is de sleutel afgebroken en zit er nog een stukje sleutel in het slot zodat het slot niet meer open of dicht kan?

Bent u jammer genoeg slachtoffer van een inbraakpoging of inbraak en hebben de inbrekers uw deurslot beschadigd zodat u niet meer binnen kan of uw woning niet meer kan afsluiten bij het verlaten van de woning?

Openen van deuren in Wilrijk

Hebt u dringend in Bonheiden een eerlijke en betrouwbare slotenmaker nodig?
Slotenmaker ROB en zijn medewerkers van DE MECHELSE SLOTENKLINIEK heeft meer dan 20 jaar ervaring in het openen van sloten en het plaatsen van veiligheidscilinders, veiligheidsbeslag en meerpuntssluitingen. Slotenmaker Rob is een zelfwerkend patroon en staat nog alle dagen tussen zijn medewerkers. Een slotenmaker in hart en nieren. Zijn vrouw Sandra is zaakvoerder in de winkel in Wilrijk.  Slotenmakerij ROBSAN bvba is een echte lokale slotenmaker. We werken enkel lokaal. Dat is een bewuste keuze. Klantentevredenheid dragen we hoog in het vaandel. Zelfs in het internet-tijdperk vinden we mond-aan-mond reclame nog steeds belangrijk. 

Onze wachtdienst is steeds bereikbaar, 24h op 24, 7d op 7 op het noodnummer. Voor niet dringende interventies vragen we ons te contacteren via 015/29.14.35 of per mail via [email protected] .

Door onze grote stock, zowel in onze goed uitgeruste interventiewagens en in onze 2 winkels, kunnen we bijna in alle gevallen onmiddellijk depanneren als uw slot of cilinder kapot is.

Bent u de sleutel kwijt, hebt u zichzelf buitengesloten of is er ingebroken in uw appartement, woning of bedrijfspand. We staan voor u klaar. Gemiddeld is onze slotenmaker-wachtdienst binnen de 30 minuten ter plaatse. De technieker met wachtdienst kan u altijd onmiddellijk via 0475/85.44.08 onmiddellijk meedelen hoelang de wachttijd is.

Naast het klassieke slotenmakerswerk, geven we ook graag onze klanten vrijblijvend techno-preventief advies tegen inbraken. Een inbraak voorkomen en het een inbreker lastig maken, kan vaak al met enkele basisingrepen.

Al het door ons gebruikte materiaal is gecertificeerd. Slotenmakerij ROBSAN bvba en DE MECHELSE SLOTENKLINIEK werken ook voor verzekeringsmaatschappijen.

Nooddienst slotenmaker BONHEIDEN

U kan als klant terecht in één van twee winkels: één in Wilrijk bij Antwerpen en één in centrum Mechelen.

Slotenmaker ROB - Robsan bvba

Winkel Wilrijk (Antwerpen)

Winkel Wilrijk (Antwerpen)
Jules Moretuslei 378
B-2610 Wilrijk
Tel.: 03 828 48 37
Website : https://slotenmaker-robsan-wilrijk.be

DE MECHELSE SLOTENKLINIEK - Slotenmaker Mechelen

Winkel Mechelen

Winkel centrum Mechelen 
Blauwhondstraat 15
B-2800 Mechelen
Tel.: 015 29 14 35
Website : https://slotenmaker-mechelen.be

Schoenmaker Wilrijk en Mechelen

Logo-schoenmakerij-Rob-Sandra-1
Schoenmakerij Rob en Sandra
Schoenmaker Wilrijk
Schoenmaker Rob en Sandra

U kan als klant zowel in de winkel in Wilrijk als in Mechelen terecht voor de herstelling van uw schoenen, laarzen of lederwaren.

Websites : 

Schoenmaker Rob en Sandra - Wilrijk en Mechelen
Schoenmaker Rob en Sandra - Wilrijk en Mechelen